طراحی سایت

آموزش وردپرس رایگان و حرفه ای ⚡️ کسب و کارت را راه بنداز

در این آموزش وردپرس قصد ما این است که به شما به صورت کامل یاد دهیم که چطوری کسب و کار خودتون رو راه اندازی کنید و قدم به قدم رشدش بدین .

اگر قصد یادگیری کامل وردپرس رو دارید

اگر می خواهید در وردپرس مواردی همچون سرعت ، بهینه بودن کامل ، سئو رو یاد بگیرید

اگر قصد دارید که کسب و کار مطمئن در وب داشته باشید

تا انتهای این مقاله همراه ما باشید

شاید خیلی از شماها به دنبال این باشید که به ساده ترین شکل ممکن برای خودتون یک وب سایت داشته باشید و تمامی تنظیمات مربوط به این سایت رو فعال کنید و بعد روی سئوش کار کنید .

ما در این مقاله از سایت کارکوک قصد داریم که یک آموزش جامعی رو برای شما عزیزان قرار دهیم . پس تا انتهای این نوشته همراه ما باشید و سوالات و نظرات خود را در بخش کامنت برای ما ثبت کنید .

چرا سایت داشته باشم

احتمالا خیلی از شما ها که در این صفحه آموزش وردپرس هستید ، دلیل محکمی برای داشتن سایت داشته باشید اما روی صحبت ما با اون افراد کمی هست که هنوز دلیل خیلی قوی برای داشتن سایت ندارند ، یا مردد هستند که کسب و کار اینترنتی خودشون رو راه اندازی کنند یا نه ؟

به چند دلیل برای شما بیام می کنم تا اگر هنوز هم مردد هستید این تردید از بین برود و اگر بعد از خواندن برخی از این دلیل ها به نتیجه رسیدین ، این مقاله رو تا انتها مطالعه کنید و طبق دستور العملی که ارائه می دهم دست به کار شوید و سایت شخصی خودتون رو راه اندازی کنید .

برخی از دلایلی که ما باید یک وب سایت داشته باشیم :

  • وقتی در خواب یا مسافرت هستیم هم درامد داشته باشیم
  • کسب و کاری 24 ساعته داریم
  • میتونیم محصول و یا خدمات خودمون رو به افراد خیلی بیشتری معرفی کنیم .
  • از طریق بازدید کنندگان سایتمون میتونیم با کمک تبلیغات از سایتمون کسب درامد کنیم .
  • می تونیم یک کارافرین باشیم و برای خیلی ها یک فرصت شغلی مناسبی پیدا کنیم

این ها برخی از دلایل یک کسب و کار اینترنتی هست و البته موارد خیلی بیشتری هم وجود دارد که می تونه برای ما خیلی کمک کننده باشه . قطعا کسانی که در این صفحه هستند یک سری دلایلی خوبی برای خودشون دارند چون گستره کارهای اینترنتی خیلی زیاده .

چرا وردپرس

وقتی ما تصمیم به راه اندازی یک سایت بگیریم .راه های زیاد و عقیده های متفاوتی برای نحوه چگونگی راه اندازی سایت وجود دارد ، عده ای برای راه اندازی سایت می روند سراغ کد نویسی ، عده ای هم از مدیریت محتوای های رایگان استفاده می کنند .

یکی از این مدیریت محتوا های رایگان وردپرس هست ، که با توجه به توسعه دهندگان زیادی که وجود دارد و هر از چند وقت یک بار آپدیتی براش میاد و از نظر امنیتی و نحوه ساختار تغییرات خوبی را در اون مشاهده می کنیم و هر بار بهبودی زیاد تری داده می شود .

مورد بعدی از نظر تنوع در قالب و افزونه های زیادی که برای وردپرس وجود دارد که واقعا واقعا یک مورد خیلی مهمی است ، بر همین اساس شما هر چیزی که فکرش را بکنید با کمک افزونه میتونید به سایتتون اضافه کنید و دیگر هزینه برای برنامه نویسی ندارید ، مگر در موارد خیلی خاص .

همچنین آموزش وردپرس در بیشتر سایت ها وجود دارد و شما می توانید به راحتی این CMS را یاد بگیرید . اکثر سایت هایی که در وب جهانی وجود دارند با استفاده از وردپرس طراحی و توسعه داده می شوند .

همچنین مورد بعدی اینه که شما وقتی سایت را کدنویسی کرده باشید و اگر خودتون آشنایی به برنامه نویسی نداشته باشید ، برای هر تغییری که بخواهید انجام دهید باید با برنامه نویس سایتتون هماهنگ کنید و هزینه جدایی رو برای هر تغییری باید بپردازید .و این کار به مرور زمان برای شما خیلی پر هزینه می شود .

نصب و راه اندازی وردپرس

حال با توجه به توضیحاتی که به طور مفصل در موردش صحبت کردیم میریم سراغ نصب و راه اندازی وردپرس که این بخش مربوط به آموزش وردپرس رایگان می باشد .

برای راه اندازی سایت شما نیاز دارید که در ابتدا یک دامنه (اسم سایت) را خریداری کنید ، همچنین باید یک فضایی برای فایل ها داشته باشید که به هاست معروف است .

وقتشه بخونی : انتخاب بهترین هاست

بعد از تهیه این دو مورد میتونید وردپرس رو روی هاست آپلود کنیم و به نصب اقدام کنید .

آشنایی با مدیریت وردپرس

در ادامه آموزش وردپرس میرسیم به قسمت آموزش بخش مدیریت وردپرس ، شما در این قسمت می تونید به طور کامل سایت خودتون رو مدیریت کنید .

آموزش وردپرس ، پنل مدیریت

وقتی وارد بخش مدیریت وردپرس می شوید اولین چیزی که شما مشاهده می کنید تصویری مانند تصویر بالاست .که می خواهم همه موارد و بخش های مختلف رو به صورت کامل توضیح بدهم .

پیشخوان

اولین بخشی که بعد از ورود به وردپرس با آن مواجه می شویم .بخش پیشخوان است ، که یک نمای کلی از تمامی مواردی که منو های وردپرس است به ما می دهد ، در واقع یک جور دسترسی سریع به باقی قسمت هاست .

نوشته ها

یکی از قسمت هایی که در کل باهاش خیلی سر و کار دارید همین بخش نوشته ها است که خود شامل چهار بخش

  • همه نوشته ها
  • افزودن نوشته
  • دسته ها
  • برچسب ها

در بخش همه نوشته ها شما دسترسی کاملی رو همه نوشته های سایتتون دارید .

آموزش وردپرس -مدیریت نوشته ها

بخش بعدی مربوط به افزودن نوشته هاست که ما می توانیم یک نوشته برای سایتمون بنویسیم .که با شرکت در دوره  آموزش وردپرس که در پایین صفحه براتون قرار دادم آموزش سئو وردپرس رو به صورت کامل بهتون توضیح دادم.افزودن نوشته در وردپرس

خب برای تولید محتوا ، اولین قسمتی که باید کامل کنید ، افزودن عنوان هست ،عنوان خیلی مهم است که باید جذاب باشد . و همه نکات مربوط به سئو عنوان که در قالب چند ساعت آموزش برای شما عزیزان فراهم شده است .

در بخش بدنه ، شما باید شروع کنید به نوشتن متن خودتون ، دقیقا مثل همین نوشته آموزش وردپرس ، اگر یک بار دیگه از بالا بخونید ، میتونید متوجه بشید که ما عنوان بندی کردیم ، یک عنوان یک یا دو پاراگراف توضیح باز دوبار یک عنوان و به همین منوال پیش رفتیم .

شما باید در نوشته خود لینک سازی داخلی و خارجی رو هم رعایت کنید .

دسته ها

بعد از راه اندازی سایت جدید اولین چیزی که باید در نظر داشته باشید درست کردن ساختار سایتتون هست ، شما شروع می کنید به دسته بندی کردن نوشته های خود ، به عنوان مثال دسته ای به عنوان اخبار ، دسته ای به عنوان مقالات سایت ، دسته به عنوان آموزش وردپرس که تمامی آموزش های مربوط به این بخش را در این دسته بندی قرار دهید .

در انتخاب دسته بندی های سایتتون خیلی دقت کنید ، چون برای اینکه بعضی از دسته ها به عنوان کلمات کلیدی سایت شما هستند و نیاز هست که برای ایندکس بهتر و رتبه گرفتن بهتر در منو قرار دهید .

نکته ای که خیلی باید به آن توجه کنید ، این است که حتما قبل از ایجاد کردن یک دسته ، مطالبی هم برای آن دسته در نظر گرفته باشید ، چون در غیر این صورت یک دسته فقیر ایجاد کرده اید .

برچسب

برچسب ها در مواقعی استفاده می شود که ما از دسته ها استفاده نکرده باشیم ، این یک اشتباه بزرگی هست که خیلی ها مرتکب آن می شوند ، یعنی همزمان هم از دسته ها استفاده می کنند و هم از برچسب ها استفاده می کنند ، ما از برچسب ها مگر در موارد خاص می توانیم استفاده کنیم ، در غیر این صورت بعضی ها از برچسب ها فقط با یک محتوا استفاده می کنند ، که باز هم یک صفحه بی کیفیت و فقیر ایجاد می شود .

این کار در دراز مدت روی سئو وب سایت شما خیلی تاثیری بدی دارد .پس مراقب باشید .

شما در آموزش وردپرس که در این صفحه می خوانید نه تنها مدیریت سایت را یاد می گیرید ، بلکه سئو کردن وردپرس و بهبود دادن سرعت یک سایت وردپرسی را هم به صورت کامل یاد می گیرید .

رسانه

بخش بعدی مربوط به مدیریت رسانه هاست ، یعنی فایل ها ، ویدئو ها ، عکس ها ، فونت ها  و هر چیزی که روی سایت به عنوان پرونده چند رسانه ای آپلود می کنید .

برگه ها

بخش بعدی که در آموزش وردپرس به آن می پردازیم ، مربوط به برگه هاست ، جایی که ما می توانیم یک برگه تماس با ما یا تماس با ما یا مشاوره رایگان سئو را ایجاد کنید .

دیدگاه ها

در بخش دیدگاه ها هم شما می توانید نظراتی که برای سایت شما ثبت شده است را مدیریت کنید . به آن ها پاسخ دهید ، آنها را پاک کنید و یا اصلا تصمیم بگیرید که در سایت نمایش دهید یا نمایش ندهید ، مدیریت کامل نظرات دست شماست.

نمایش

در بخش نمایش ما با چندین زیر منو رو به رو می شویم که قصد دارم همه آنها را توضیح دهم .

  • قالب ها
  • سفارشی سازی
  • ابزارک ها
  • فهرست ها
  • ویرایشگر پوسته

قالب ها

در این بخش ما می توانیم ، یک قالب را برای سایت خودمون انتخاب کنیم ، قالب جدید را اپلود کنیم و یا از مخزن وردپرس دنبال قالب های متنوع باشیم .

سفارشی سازی

این بخش برای این در وردپرس قرار داده شده است که ما می توانیم قالب های خودمون رو سفارشی سازی کنیم ، به عنوان مثال می تونیم کدهای CSS اضافی که دلخواهمون هست رو قرار بدیم و یک بخش از سایت رو به دلخواه خودمون استایل دهی کنیم .

همچنین مربوط به تغییر رنگ منو ها ، بک گراند و … می باشد ، اگر قالبی که استفاده می کنید یک منو اختصاصی برای تنظیمات قالب نداشته باشد ، شما از این بخش می توانید تنظیمات مربوط به قالب را به دلخواه خود درست کنید .

فهرست ها

در بخش فهرست ها می توانیم منو های مربوط به سایت را به طور کامل مدیریت کنیم ، به عنوان مثال در بخش دسته های ما دسته ای به نام آموزش وردپرس ایجاد کردیم و می تونیم در این بخش انتخاب کنیم که این دسته در منو بالای سایت قرار بگیرد .

ویرایشگر پوسته

اگر دانش برنامه نویسی ندارید هرگز وارد این بخش نشوید !

البته این اخطار را خود وردپرس هم به شما می دهد وقتی بخواهید وارد این بخش شوید .

این مقاله ادامه دارد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا