مقالات سئو

افزایش سرعت سایت؛ خدمات بالا بردن سرعت لود سایت وردپرس

افزایش سرعت سایت؛ باعث ایجاد تجربه کاربری بهتر، افزایش فروش، نرخ کلیک بالا، کاهش نرخ پرش، موثر بودن در سئو سایت می شود. همین ها دلیلی بر این است که ما بخواهیم روی بالا بردن سرعت لود سایت بخصوص افزایش سرعت سایت وردپرسی نگاه ویژه ای داشته باشیم.

افزایش سرعت سایت همیشه دغدغه اصلی سئو کاران و دارندگان سایت بوده است. با توجه به اینکه در سال های اخیر گوگل نگاه ویژه ای روی سرعت سایت باز کرده و تاثیر سرعت سایت در سئو وب سایت بشدت افزایش پیدا کرده است. قصد داریم در این مقاله 12 راه کار کلیدی و حرفه ای را برای بالا بردن سرعت لود سایت وردپرس به شما آموزش دهیم.

وقتی سایت شما در کمتر از 3 ثانیه برای مخاطبان باز شود، حس خوبی در اون تازه می شود و این باعث افزایش تجربه کاربری می شود، همانطور که می دانید گوگل همیشه به دنبال احساس رضایت مخاطبان است.

گوگل هم دوست دارد سایت هایی را در نتایج خود به نمایش بگذارد که کاربر با رضایت کامل و رسیدن به خواسته های خود از آن خارج شود.

حال چرا می گوییم که ما می توانیم سرعت سایت شما را افزایش دهیم، بهتر است در ابتدا ویدئو زیر را مشاهده کنید تا در ادامه به روش های افزایش سرعت سایت بپردازیم.

 

اگر قصد دارید که سایت شما از نظر سرعت توسط تیم کارکوک مورد آنالیز قرار گیرد فرم زیر را تکمیل کنید

یک قدم مانده تا یک سایت پر سرعت

افزایش سرعت سایت

 

خب تا اینجا اگر به ما اعتماد کردید که روش های ما می توانید باعث بالا بردن سرعت سایت شما شود، بهتر است که ابتدا با ابزارهایی که معرفی شد و یا ابزارهایی که خودتان می شناسید، سایت خود را بررسی کنید تا ادامه با رعایت کردن موارد گفته شده تفاوت را در سرعت سایت خود احساس کنید.

همچنین می توانید جهت مشاوره و یا درخواست پروژه افزایش لود سایت با ما از طریق واتس اپ در ارتباط باشید.

با افزایش سرعت سایت، ما به شما خدماتی به عالی‌ترین کیفیت و لود بی‌نظیر ارائه می‌دهیم. همراه با ما، سایت شما با سرعتی خارق‌العاده به اهداف خود دست خواهد یافت و تجربه کاربری منحصر به فردی ارائه می‌شود که شما را از رقبا متمایز می‌کند.

روش های برای بالا بردن سرعت لود سایت

1- سرور(Host)

اولین روش برای افزایش سرعت استفاده از هاست خوب است. تا جایی که امکان دارد از هاست های اشتراکی استفاده نکنید چون استفاده از این هاست ها، در زمان های مختلف سرعت سایت را تحت تاثیر قرار می دهد. پیشنهاد می شود اگر از لحاظ هزینه ای مشکلی ندارید از سرور های اختصاصی  یا نیمه اختصاصی استفاده کنید. اما اگر مشکل هزینه گریبان گیرتان است می توانید از شرکت های معتبر برای ارائه هاست استفاده کنید.

ما در محتوا خرید بهترین هاست هاست هایی را معرفی کرده ایم که تست خود را پس داده اند و شما می توانید از این سرویس ها با خیال راحت استفاده کنید.

انتخاب هاست یا سرور مناسب می تواند روی افزایش سرعت سایت تاثیر زیادی داشته باشد.
سرور مناسب باعث افزایش سرعت لود سایت وردپرس می شود

به این نکته توجه داشته باشید که در صورت استفاده از هاست نامطلوب می توانید تمامی زحمات شما را به هدر دهد. هر چند که همه موارد دیگر را به خوبی انجام دهید.

2- فعال کردن Keep-Alive

تکنیک Keep-Alive یک روش ارتباطی بین سرور و مرورگر است که بر پایه TCP برای Http فعالیت می کند. مرورگر برای نمایش صفحات وب سایت به کاربران باید از سرور فایل دریافت کند. در Keep-Alive، مرورگر در ابتدا کدهای Html را از هاست درخواست می کند تا به کاربر نمایش داده شود در مرحله بعد به مرور سایر فایل ها (css,عکس ها و …) را فراخوانی می کند.

بهینه سازی سرعت سایت با keep-alive

مزایای استفاده از Keep-Alive

  • افزایش سرعت بارگذاری سایت
  • استفاده بهینه از پردازنده سیستم (به دلیل پله پله شدن دستورات ارسالی از مرورگر به سرور از پردازنده بهینه تر استفاده می شود.)

معایب

به علت درخواست های زیاد مرورگر از هاست باعث اشغال فضای چشم گیری از حافظه می شود.

3-فشرده سازی با Gzip

Gzip موثرترین روش فشرده سازی است. اگر بخواهیم راحت تر با مفهوم فشرده سازی آشنا شویم می توانیم این را با Winrar در محیط ویندوز مقایسه کنیم. روند کار این فشرده ساز به این گونه است که تمامی صفحات وب سایت و فایل های CSS قبل از ارسال توسط سرور فشرده می شود و به صورت فشرده ارسال می گردد.

افزایش سرعت بالا آمدن سایت با gzip

فعال کردن Gzip در وردپرس

*استفاده از پلاگین

پلاگین های زیادی در کتابخانه وردپرس وجود دارد که عمل فشرده سازی را انجام می دهد ولی بهترین افزونه ها به ترتیب این ها هستند :

  • Wp Rocket
  • WP HTTP Compression
  • w3 Total cache
  • WP Super cache

*فعال سازی Gzip در سرور

استفاده از پلاگین ها خطرات ناسازگاری با همدیگر را ایجاد می کند و ممکن است این تداخل باعث کندی سرعت در وب سایت شود. بنابراین فعال سازی فشرده ساز در روی سرور به مراتب بهتر از نصب پلاگین خواهد بود.

همچنین فرقی نمی کند که شما از کدام  Cms استفاده می کنید، همواره می توانید قطعه کد زیر را داخل فایل htaccess. قرار داده تا Gzip برای شما فعال شود.

<ifModule mod_gzip.c>
mod_gzip_on Yes
mod_gzip_dechunk Yes
mod_gzip_item_include file .(html?|txt|css|js|php|pl)$
mod_gzip_item_include handler ^cgi-script$
mod_gzip_item_include mime ^text/.*
mod_gzip_item_include mime ^application/x-javascript.*
mod_gzip_item_exclude mime ^image/.*
mod_gzip_item_exclude rspheader ^Content-Encoding:.*gzip.*
</ifModule>

4-استفاده از CDN

(Content Delivery Network)

CDN یا شبکه توزیع محتوا، شبکه ای بزرگ است که از سرورهای مختلف در موقعیت های جغرافیایی مختلف تشکیل شده است. معمولا CDN ها در مکان های پرجمعیت قرار داده می شود که به این مکان ها Popsite گفته می شود.

هدف از استفاده CDN ها، هدایت کاربر به نزدیک ترین Popsite است. علاوه بر هدایت کاربر به نزدیک ترین پاپ سایت، چند مسیر جدا هم برای او در نظر گرفته می شود.

استفاده از cdn برای کاهش لود سایت

شبکه توزیع محتوا، از تمامی اطلاعات سایت شامل کد های CSS ،Html، جاوا اسکریپت، فایل های مولتی مدیا و غیره روی سرورهایی که در تمام دنیا فعال است یک نسخه کپی می کند. زمانی که کاربر وارد سایت می شود از طریق نزدیک ترین CDN، تمام فایل ها با سرعت زیاد در اختیارش قرار می گیرد. بنابراین وجود CDN در نزدیکی کاربر، زمان اتصال را کاهش می دهد و این موجب کاهش زمان بارگذاری وب سایت می شود.

برای آموزش نصب CDN در سایت به Cloudflare مراجه کنید.

5-بهینه سازی تصاویر موجود در سایت

به طور یقین انتخاب عکس های با کیفیت و جذاب یکی از مهم ترین فاکتورهای جذب کاربر و نگه داشتن او در سایت است. ولی انتخاب تصویر با حجم بالا تاثیر مستقیم در سرعت بارگذاری سایت دارد. در زیر نکاتی را به شما یادآور می شویم که بتوانید با حجم مناسب عکس های باکیفیتی را تولید کنید.

  • تمام سعی خود را بکنید که نام فایل ها، عبارت کلیدی و انگلیسی باشد.
  • تا جایی که امکان دارد از حجم تصاویر پایین استفاده شود. (به جز در صفحه فروش که عکس های باکیفیت لازم است در بقیه صفحات عکس های هر صفحه بیشتر از حدودا 200 الی 300 کیلوبایت نشود.)
  • متن جایگزین یا تگ ALT عکس، را هم کامل کنید تا در صورت لود نشدن تصاویر صفحه متن جایگزین به کاربر نمایش داده شود.
  • استفاده از طول و عرض تصاویر می تواند هم در کیفیت و هم در حجم تصاویر موثر باشد، متناسب با هر جایگاه سایت سعی کنید از طول و عرض مناسب در ابعاد مناسب استفاده شود.

بهینه سازی تصاویر

جهت کاهش حجم تصاویر بدون افکت کیفیت می توانید هم از نرم افزار فتوشاپ استفاده کنید و همچنین می توانید از سایت compressjpeg.com استفاده نمایید. کار کردن با این سایت خیلی راحت است و شما می توانید تا حد امکان کنترل زیادی روی حجم و کیفیت تصاویر خود داشته باشید.

پلاگین ها

در کتابخانه سایت وردپرس افزونه هایی هستند که به راحتی می توان توسط آن ها عکس ها را بهینه کرد. چند تا از بهترین افزونه های موجود:

  • resmush.it
  • Ewww image optimizer
  • tiny compress images
  • wp smush
  • shortpixel
  • imsanity
  • imagify

استفاده از پیام رسان تلگرام

عکس هایی که حجم بالایی دارند و مناسب برای بارگذاری در سایت نیستند را وارد محیط این برنامه می کنیم و مجدد ذخیره می کنیم. سرور تلگرام یک optimizer قوی و در عین حال در دسترس است که امروزه بسیاری از افراد برای بهینه سازی عکس از این روش استفاده می کنند. مزیت دیگر این روش نسبت به فتوشاپ در دسترس بودن نرم افزار روی موبایل و لپ تاپ است.

این موردم هدیه سایت کارکوک به شما عزیزان

6-Lazy Loading (لود تنبل)

معمولا در صفحه اول یک وب سایت عکس های زیادی وجود دارد که بعد از ورود به سایت همگی با هم شروع به دانلود شدن می کنند و زمان بارگذاری سایت بشدت افزایش می یابد. در حالت طبیعی اگر بارگذاری سایت بیشتر از 3 ثانیه طول بکشد معمولا کاربران سایت را ترک می کنند که این باعث کاهش Time on site می شود.

Lazy Loading موجب می شود تا عکس ها به صورت پله پله لود شود. استفاده  از این تکنیک فقط عکس های قسمتی از سایت را بارگیری می کند که اسکرول شده باشد.

لیزی لود برای افزایش سرعت وب سایت

فعال سازی Lazy Loading در وردپرس

برای فعال سازی لود تنبل در وردپرس چند افزونه وجود دارد که به ترتیب اولویت انها را معرفی می کنیم:

  • افزونه be Lazy.js

دانلود این افزونه به راحتی از کتابخانه افزونه ای وردپرس امکانپذیر است. از ویژگی های این پلاگین می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • *اجرا روی تصاویر متن و پس زمینه
  • *پشتیبانی از تمامی مرورگرها حتی مرورگرهای IE7 و IE8
  • *استفاده از CDN

 

  •  افزونه Lazy load XT

با فعال سازی این افزونه علاوه بر اعمال لود تنبل، می توان فایل های css و java script را minify کرد.

7-کاهش استفاده از پلاگین ها

این قسمت مربوط به سایت هایی می شوند که با Cms آماده طراحی شده اند، مانند سایت های وردپرسی و یا جوملا و غیره. از آنجایی که وب مسترها برای افزودن بخش هایی به سایت که دانش کدنویسی برای آن ندارند از افزونه ها استفاده می کنند، ازدیاد این افزونه ها می تواند در سرعت لود یک سایت موثر باشد.

حال کاری که باید انجام دهیم این است که از افزونه های بی مورد کم کنیم، مثلا برخی از افزونه ها برای نمایش تعداد افراد آنلاین در سایت هستند، و یا برخی از افزونه که مربوط به تغییرات خیلی کوچکی هستند را واقعا نیاز نیست استفاده کنیم.

این افزونه ها به جز افزایش درخواست ها و کم کردن لود صفحات، نکته مثبتی زیادی را برای شما ندارد. در مثال بالا برای مشاهده افراد آنلاین در سایت بهتر است که از ابزار آنلاین گوگل آنالتیکس که خیلی هم قدرتمندتر عمل می کند استفاده کنیم.

حال یک سوال مهم برای شما پیش می آید که از چگونه متوجه شوم که آیا افزونه هایی که نصب کرده ام باعث کندی سرعت سایت می شود یا خیر؟ در ادامه روش هایی را برای تشخیص این کار ذکر کرده ایم.

روش اول:

باید یکی یکی افزونه ها را غیرفعال کنیم و سپس توسط ابزارهای تست سرعت سایت، سرعت سایت را هر بار با غیرفعال کردن هر افزونه مورد بررسی قرار دهیم.

روش دوم

روش دیگر تست سرعت افزونه ها استفاده از افزونه تست سرعت است. بهترین افزونه در این حیطه                    -P3(plugin performance profiler)  است.

بیشتر بخوانید : سئو داخلی (on page seo)

8-بهینه سازی یا تعویض قالب وب سایت

یکی از عمده دلایل کندی سرعت سایت بعد از انتخاب هاست مناسب، انتخاب یک قالب مناسب برای سایت است، زیاد فرقی نمی کند که شما از قالب های رایگان استفاده کنید یا بابت قالب هزینه ای را پرداخت کرده باشید، معمولا قالب هایی که در ایران ارائه می شود دارای لایسنس اصلی نمی باشد.

به همین خاطر استانداردهای مورد نیاز را در آپدیت های پیاپی قالب دریافت نمی کند. مهم تر باید به ساختار کدنویسی قالب خیلی دقت کنید، گاها قالب های زیبایی را مدنظر دارید اما ساختار کدنویسی در آنها درگیر اشتباهات زیادی است.

9-کاهش تغییر مسیرها(Reduce Redirects)

خیلی اوقات پیش آمده که مجبور هستیم بخاطر لینک های شکسته و بدون محتوا، صفحاتی از سایت را به صفحه های دیگر هدایت کنیم. استفاده به جا از این مورد در سرعت تاثیری ندارد ولی استفاده بیش از حد از این عمل می تواند باعث کندی سرعت و اختلال در سایت شود.

استفاده از ریدایرکت باعث اجبار پروتکل Http می شود که در خواست های اضافی را پاسخ دهی کند بنابراین استفاده زیاد از این مورد باعث افزایش درخواست ها توسط پروتکل Http می شود.

به دو روش می توان این موضوع را مورد بررسی قرار داد:

روش اول :در مرورگر های کروم و موزیلا با راست کلیک کردن در صفحه مورد نظر و انتخاب inspect و سپس تب Network می توان تعداد درخواست ها برای هر صفحه را بررسی کرد.

روش دوم : روش دیگر برای پیداکردن صفحات دارای این مشکل، استفاده از ابزارهای آنلاین مانند Dead line Checker است.

10-استفاده از سرویس دهنده های ویدئویی

اکثرا سایت ها از ویدئوهای با حجم بالا و طولانی استفاده می کنند. پیشنهاد می شود بجای آپلود کردن ویدئوها روی هاست، از سایت های سرویس دهنده مانند Youtube و Aparat استفاده شود. با انجام این کار کل حجم ویدئو در هاست سرویس دهنده آپلود می شود.

البته به این مورد دقت کنید که اگر ویدئو نیاز هست که روی سایت خودتان آپلود شود بهتر است که حجم ویدئو را کاهش دهید. و معمولا ویدئوهایی را در سایت های اشتراک ویدئو آپلود می کنیم که امکان وایرال شدن بالایی دارند.

11-به روز نگه داشتن سایت وردپرس

وردپرس باتوجه به اینکه Open source است مرتب بروزرسانی های خود را منتشر می کند. علاوه بر نسخه وردپرس تمامی پلاگین ها نیز آپدیت منتشر می کنند که بروزرسانی همه این ها موجب افزایش سرعت و همچنین امنیت سایت می شود.

12-فعال سازی ذخیره سازی یا کش مرورگر(caching)

یکی از بهترین روش های بهبود تجربه کاربری، فعال سازی ذخیره سازی است. در این روش فایل های چند رسانه ای، عکس ها و فایل های کد وب سایت (جاوا اسکریپت، css ،html ) برای اولین بار نیاز به بارگیری دارند و در بازدیدهای بعدی کاربر از سایت نیازی به دانلود مجدد فایل های مذکور نیست و سرعت سایت به مراتب بیشتر و بارگذاری در کمترین زمان انجام می شود.

این روش برای کاربرانی است که بیشتر از یک بار به سایت شما سر می زنند.

در سایت های وردپرسی می توان از افزونه WP super cache و W3 total cache برای این موضوع استفاده کرد. و یا اگر از مدیریت محتوای Drupul اسفاده می کنید، از نرم افزار  تحت وب Varnish cache استفاده کنید.بر ای سایت هایی که از سی ام اس جوملا استفاده می کنند، به صورت پیش فرض این قابلیت ارائه شده است که از مسیر setting>Global>configuration>cache setting  در دسترس است.

افزایش سرعت سایت های شلوغ

در ابتدای این مقاله سعی بر این بود که روش هایی کلی که برای افزایش سرعت سایت می باشد را به صورت کامل توضیح دهیم. در ادامه این مقاله به صورت تخصصی در مورد سایت ها و افزایش سرعت لود آن ها صحبت می کنیم.

زمانی موضوع سرعت یک سایت حائز اهمیت می شود که تعداد بازدیدکنندگان آن سایت افزایش پیدا کند و مدیران سایت به فکر خدمات بهتر به مشتری خود باشند که چنانچه سایت فروشگاهی است، کاربر بتواند با سرعت بالا نسبت به خرید خود اقدام کند.

در کل موضوع بالا بودن سرعت سایت باعث می شود که مخاطب همیشه ما را به دیگران ترجیح دهد، چون در دنیای امروزه مردم در هر چیزی به دنبال سرعت هستند.

حال چیکار کنیم که سرعت در سایت های شلوغ افزایش پیدا کند؟ بهترین پاسخ به این سوال این است که اول از همه به فکر ارتقا دادن فضای میزبانی خود باشید. به عنوان مثال اگر تاکنون از هاست مشترک استفاده می کردید، سعی کنید سیستم خود را هاست های اختصاصی تر ارتقا دهید.

اگر از هاست مخصوص استفاده میکردید، الان وقت آن رسیده که از سرور مجازی یا اختصاصی استفاده کنید، به دلیل حجم بالای افراد روی سایت شما درخواست های زیادی انجام می شود که باید یک سرور قدرتمند بتواند درخواست ها را پردازش کند.

نکته ای که در مورد سایت های شلوغ وجود دارد این است که شما می توانید فایل های جاوا اسکریپت صفحات را با تاخیر فراخوانی کنید. و حتما فایل های js را به جای قرار دادن در تگ هدر در تگ فوتر قرار دهید. اگر دانش استفاده از این کار را ندارید سعی کنید از یک برنامه نویس کمک بگیرید.

افزایش سرعت سایت المنتوری

مورد بعدی در رابطه با افزایش سرعت سایت المنتوری است که خیلی از افراد دنبال روش هایی هستند که با وجود استفاده از افزونه المنتور سرعت لود سایت خود را بالا ببرند. همونطور که میدونید المنتور افزونه ای برای ایجاد صفحات وردپرس است.

این افزونه به شما امکان ویرایش دلخواه هر صفحه را می دهد، تمامی این کارها با استفاده از کشیدن و رها کردن اتفاق می افتد و کار را برای افرادی که دانش برنامه نویسی ندارند، اما دوست دارند که المان های صفحه خود را جا به جا کنند فراهم می کند.

حال این افزونه در کنار این ویژگی خوب، گاها باعث کاهش لود سایت می شود که با استفاده از راه کار هایی که در اینجا به شما داده می شود می توانید در کنار داشتن این افزونه از سرعت بالای سایت خود لذت ببرید.

منطقی ترین راه کاری که در اینباره وجود دارد این است که وارد بخش ویجت های المنتور شوید و ویجت هایی که مورد استفاده نیست را غیر فعال کنید، با این روش در صفحاتی که نیاز نیست ویجت های الکی و بی مورد لود نمی شوند.

یکی دیگر از مواردی که می توانید رعایت کنید این است که سعی کنید خیلی اصولی از ابزارهای المنتور استفاده کنید، div های تو در تو کمتری را ایجاد کنید تا حجم کدهای صفحه کمتر شود.

المان هایی که نیاز به لود js های زیادی دارد را تا حد امکان کمتر استفاده کنید و سعی کنید برای زیباسازی صفحات بیشتر از Css کمک بگیرید، زیرا حجم کدهای سبک تری دارد.

افزایش سرعت سایت ووکامرس

ووکامرس فروشگاه ساز اینترنتی یکی از افزونه های قدرتمند برای وردپرس به حساب می آید، اما نصب این فروشگاه ساز در برخی موارد باعث کاهش سرعت سایت می شود که این موضوع نگرانی خیلی از صاحبین وب سایت ها را به دنبال دارد.

اما جای هیچ نگرانی نیست برای هر مشکلی راه حلی وجود دارد، یکی از راه حل ها برای افزایش سرعت سایت ووکامرس ، غیر فعال سازی افزونه هایی است که با ووکامرس نصب می شوند اما هیچ گاه مورد استفاده قرار نمی گیرد.

در مورد افزونه هایی که همراه با ووکامرس نصب می شود تحقیق کنید و کارایی هر کدام را بسنجید و اگر متوجه شدین که این افزونه ها در سایت شما کارایی ندارند آن ها را غیر فعال کنید، با انجام همین کار تاثیر آن را ببینید.

یکی دیگر از روش هایی که می توانید باعث افزایش سرعت سایت های ووکامرسی شوید این است که مسیر زیر را دنبال کنید:

وارد ووکامرس تب پیکربندی شوید، در قسمت پیشرفته از منو بالایی که باز می شود روی بخش woocommerce.com کلیک کنید در تب باز شده گزینه ردیابی ووکامرس را غیرفعال کنید، این کار خیلی در سرعت لود سایت تاثیر دارد.

به دلیل اینکه در اول مقاله روش های کلی را توضیح دادیم در اینجا برای جلوگیری از تکرار آن ها را بازگو نمی کنیم .

اما یادتان باشد، برای افزایش سرعت سایت، شما نیاز هست که همه این کارها را با هم انجام دهید، و در هر بخش نکته ای که وجود دارد یک نکته اضافه هست که باید این مورد رو هم رعایت کنی .

افزایش سرعت سایت وردپرسی

در این مورد شما می توانید از افزونه هایی که برای افزایش سرعت وجود دارد استفاده کنید افزونه هایی مثل راکت، این افزونه ها خودشان کار فشرده سازی و کش کردن فایل ها را به صورت کامل برای شما انجام می دهد.

افزونه راکت افزونه کاملی هست البته به شرطی که تنظیمات آن به درستی انجام شود، بعد از اعمال هر کدام از امکانات این افزونه سایت خود را در دستگاه ها و مرورگرهای مختلف تست کنید تا مشکلی وجود نداشته باشد.

فقط باید مراقب باشید که تداخل افزونه ای برای شما رخ ندهد. همچنین می توانید از هاست های مخصوص وردپرس استفاده کنید و یا اگر تعداد بازدید کننده های سایت شما زیاد است از سرور استفاده کنید.

همچنین باید در خرید هاست یا سرور به پهنای باند دقت زیادی داشته باشید، چون اگر سایت شما یک سایت فیلم یا موزیک داشته باشید، ممکن است کاربران از موزیک ها با لینک سایت شما روی سایت خودشان استفاده کنند و این کار باعث می شود که از پهنای باند شما استفاده شود.

افزایش سرعت سایت php

برای افزایش سرعت سایت هایی که کد نویسی شده است موضوع کمی متفاوت تر است، چون شما نمی توانید با نصب یک افزونه کلی از کارها را پیش ببرید و نیاز هست که برای هر کاری تغییری در ایجاد کدنویسی کنید و کد های مربوط به سرعت را به htaccess به صورت دستی وارد کنید.

در کل نیاز هست که چند کار انجام دهید:

  • بهینه سازی پایگاه داده
  • بهینه سازی کدهای php
  • فشرده سازی کد های جاوا اسکریت، سی اس اس و html
  • بهینه سازی تصاویر

در این جا بخش هایی را توضیح می دهیم که کمتر در موردش صحبت کرده ایم، وقتی که سایت شما چه به وسیله کدنویسی اختصاصی توسط خودتان یا یک شرکت معتبری کد نویسی می شود نیاز هست که به چند مورد توجه خیلی خاصی نشان دهید تا سایت شما از سرعت و کیفیت بالایی برخودار باشد.

حتما در نگاه اول پایگاه داده خود را بهینه کنید، نیاز هست که بار دیگر نگاهی به جدول های پایگاه داده و ارتباط های آنها بیندازید و اگر بهینه بود مورد استفاده قرار دهید.

همچنین در نوشتن کد های php نهایت دقت را ببرید که با کمترین درخواست ها مواردی که نیاز دارید انجام شود، گاها با کم کردن درخواست ها، سرعت سایت شما بهینه می شود.

در مورد فشرده سازی و بهینه کردن تصاویر به صورت کامل توضیحاتی را ارائه کرده ایم .

شما می توانید از استفاده از gzip  نسبت به فشرده سازی سایت php خود اقدام کنید ، همچنین کد هایی برای کش کردن سایت شما وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید .

نکات تکمیلی 

چند نکته دیگر هم به عنوان نکات تکمیلی وجود دارد که خیلی مهم است آنها را انجام دهید، هر چند امروزه همه قالب ها واکنش گرا هستند یعنی در طوری کدنویسی شده اند که در همه دستگاه به خوبی و مناسب با آن پلتفرم باز می شوند.

اما نکته ای که وجود دارد اگر بتوانید یک نسخه از سایت مخصوص گوشی های موبایل و یک نسخه مخصوص دسکتاپ داشته باشید خیلی بهتر است.

گوشی های هوشمند گنجایش پردازش خیلی از درخواست هایی که یک کامپیوتر پردازش می کند را ندارد به همین خاطر همیشه سرعت در گوشی های موبایل پایین تر است. به همین خاطر این کار باعث تجربه کاربری بهتری می شود.

همچنین می توانید از AMP برای افزایش لود سایت خود استفاده کنید، البته این کار نیاز به ضرافت کاری دارد.

سوالات متداول

سوال: سرعت سایت من در بخش پنل مدیریت وردپرس به شدت افت کرده است، مشکل از کجاست؟

جواب: معمولا وقتی سرعت بخش مدیریت وردپرس پایین می آید، یکی از دلایل می تواند این باشد که شما از افزونه های خیلی زیادی استفاده می کنید، همانطور که در این مطلب توضیح دادیم، خیلی از افزونه ها بلااستفاده هستند.سعی کنید تا حد امکان افزونه های غیر ضروری را کم کنید.

در برخی موارد هم ممکن است که شما تداخل افرونه ای داشته باشید، به همین خاطر علاوه بر کاهش سرعت باعث می شود که کارایی سایت شما در برخی از قسمت ها پایین بیاید.

مورد دیگری هم که حتما پیشنهاد می کنم چک کنید، استفاده از یک هاست خوب و پرسرعت است، سعی کنید برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس از هاست های مخصوص وردپرس و یا ووکامرس استفاده کنید.

سوال: سلام این اولین وب سایت وردپرسی من هست تا جایی که تونستم بهینه کردم؛ مطالب غیر ضروری و افزونه های بدرد نخور رو کلا پاک کردم، کش رو فعال کردم، فشرده سازی فایل های css,js و تصاویر رو انجام دادم و حتی تعداد ریکئوست ها رو کم کردم اما باز هم از سرعتش راضی نیستم.

جواب:

این سوال و سوالات مشابهی که دوستان می پرسند، که من از افزونه راکت دارم استفاده می کنم، اما هیچ تاثیری روی سرعت سایتم نذاشته.

اولین نکته این هست که حتما از قالب های بهینه استفاده کنید، چون ساختار کدنویسی یک قالب خیلی می تواند در سرعت لود سایت تاثیر داشته باشد.

نکته دوم این است که افزونه راکت، وقتی شما از هاست های خارج از ایران استفاده می کنید تاثیر بهتری دارد. و نکته سوم هم اینکه می توانید از CDN هم استفاده کنید و مطمئن باشید که سرعت را تا حد زیادی ارتقا می دهد.

 

در این محتوا سعی کردیم به طور کامل نکات مربوط به افزایش سرعت سایت که روی بهبود تجربه کاربری و کاهش نرخ پرش و افزایش فروش تاثیر زیادی دارد صحبت کنیم. همچنین ذکر کردیم که سایت های وردپرسی به دلایل سنگین بودن لود سایت نیاز بیشتر دارند که روی افزایش سرعت سایت وردپرس خود کار کنند.

سوالاتی که شما عزیزان مطرح می کنید اگر پرتکرار باشند در بخش سوالات متداول قرار می گیرند و برای همه مفید خواهد بود.

نوشته های مشابه

‫۴ دیدگاه ها

  1. سلام و خسته نباشید.
    تمامی روش ها عالی و کاربردیه.امیدوارم همیشه نوشته هاتون سبز باشه تا بتونیم مثل الان از سایت خوبتون استفاده کنیم.زنده باد کارکوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا