مقالات سئو

آموزش سئو تکنیکال برای افزایش رتبه در نتایج گوگل

سئو تکنیکال یکی از مهم ترین بخش هایی مربوط به سئو وب سایت است که این موضوع در مورد استانداردهای قالب سایت و نوع طراحی و صفحات داخلی ، و همچنین ایندکس شدن راحت صفحات برای موتور های جستجو می پردازد.

در ادامه آموزش سئو که ما مباحث سئو داخلی و همچنین نحوه کار موتور های جستجو رو بررسی کردیم در این مقاله قصد داریم که شما رو با موضوع خیلی مهم سئو تکنیکال آشنا کنیم.

سئو تکنیکال چیست ؟

حال که ما محتوای ارزشمندی رو برای سایتمون بر اساس کلمات کلیدی پر جستجو تولید کردیم که نه تنها برای مخاطبین و مشتریان بلکه برای موتورهای جستجو هم قابل فهم باشد . نوبت به این موضوع می رسد که قدم به قدم به سئو سایت بپردازیم.

سئو تکنیکال یکی از انواع مختلف سئو می باشد که از اهمیت بالایی برخودار است ، که در این نوع سئو ما بیشتر به مباحث مربوط به اینکه سایتمون برای موتور های جستجو قابل فهم باشد و همچنین دسترسی راحتی به سایت ما داشته باشند می پردازیم و این موارد رو اصلاح می کنیم .

در این نوع سئو محتوا ارزش خاصی ندارد در واقع ساختار سایت ما اهمیت زیادی پیدا می کند .به همین خاطر به سئو فنی مشهور است .

نحوه کار وب سایت

در این بخش روند کلی راه اندازی یک وب سایت خوب و با کیفیت رو از خرید هاست و دامنه تا طراحی و راه اندازی آن را به صورت کامل شرح می دهیم .

برای راه اندازی وب سایت شما نیاز به یک هاست معتبر دارید که در شروع کار می توانید از هاست های اشتراکی شرکت های معتبر استفاده کنید .

نام دامنه هم مطابق با اسم انتخابی شما برای سایتتان است که می توانید هم از دامنه ir.  و هم از دامنه com. استفاده کنید . سپس دی ان اس دامنه هاست را به دامنه متصل می کنید .

در روند طراحی سایت باید خیلی دقت کنید که از چه سورسی استفاده می کنید زیرا این کار در سئو تکنیکال شما خیلی موثر است .

اجزا یک وب سایت

یک وب سایت متشکل از کد های Html و Css و JS می باشد . که باید از کد های مناسب Html  در بخش های مختلف سایت استفاده کنید تا روند درک موتور های جستجو و خزیدن آن ها در سایت راحت تر باشد ، همچنین این کد ها می تواند برای سئو سایت خیلی موثر باشند .

Css بیشتر به ظاهر سایت مربوط می شود و می توانیم UX مناسبی رو برای کاربر طراحی کنیم که در روند ماندگار بودن کاربر در سایت و همچنین فروش تاثیر به سزایی دارد.

کد های Java Script  هم که سایت را پویا و قابل تعامل می کنند باید به خوبی و به درستی استفاده کنید زیرا استفاده نادرست کدهای جاوا اسکریپ باعث به مشکل خوردن ربات های موتور های جستجو در سایت می شود . و ممکن است آسیب های جدی به سایت وارد کند .

برای بررسی این موارد می تونیم وارد سایت گوگل سرچ کنسول شویم .

و در قسمت سرچ مطابق عکس زیر ، آدرس صفحه خود را وارد کنید

جستجو در سرچ کنسول

 

و بعد از کلید Test Live URL رو میزنیم

سرچ کنسول

 

و بعد از آن مطابق تصویر زیر روی view tested page  میزنیم و در این قسمت اگر مشکل در کد نویسی ما وجود داشته باشه رو ازش آگاه میشیم.

سرچ کنسول تست

ابزار سرچ کنسول

سایت مناسب برای انواع دستگاه ها باشد (responsive)

مورد بعدی که باید در سئو تکنیکال به آن نگاه ویژه ای داشته باشیم این است که سایت ما واکنش گرا باشد یعنی ، سایت برای گوشی موبایل و تبلت و کامپیوتر به درستی طراحی شده باشد .

با توجه به هوشمند شدن گوشی ها این روزا اکثر سرچ ها و ورودی های سایت با استفاده از گوشی موبایل انجام می شود و اگر سایت ما مناسب برای گوشی نباشد ، کاربر ما دچار مشکل می شود . و این خودش باعث خارج شدن از سایت ما می شود.

گوگل هم در سال های اخیر روی این موضوع حساب ویژه ای باز کرده است و اگر سایت شما واکنش گرا نباشد ، شما را در رتبه های پایین تری قرار می دهد .

برای اطلاع از واکنش گرا بودن سایت هم می توانید مانند تصاویر بالا از همان قصد این موضوع رو تست کنید.

بهینه کردن سرعت سایت

مورد بعدی که در آموزش سئو تکنیکال می خواهیم به شما دوستان عزیز آموزش دهیم . بهینه کردن سرعت سایت است ، این کار هم کاربر شما را راضی نگه می دارد چون سایت شما بلافاصله باز می شود و هم اینکه برای ربات های گوگل خیلی امتیاز بالایی حساب می شود .

سایت های با سرعت بالا همیشه در نتایج و رتبه بندی بالاتری قرار می گیرند . در سال های اخیر موضوعی تحت عنوان AMP در سایت ها رایج شده است که سایت را در چند ثانیه باز میکند و رضایت مخاطب و ربات های گوگل را به همراه دارد.

استفاده از bread crumb

برید کرامپ یک راهنما برای کاربر است که الان در کجای سایت شما قرار دارد ، دقیقا دسته بندی هایی که طی کرده تا به نوشته مورد نظر برسد .

گوگل استفاده از این منو را پیشنهاد می کند ، چون این کار یک کمک به کاربر می باشد .

استفاده از داده های ساختار یافته

استفاده از داده های ساختار یافته باعث می شود که موتور های جستجو بخش های مختلف از سایت شما را به خوبی درک کنند ، همچنین برخی از این داده ها باعث افزار CTR سایت می شود. چون در نتایج گوگل راهنمایی هست برای کلمه مورد جستجو کاربر و باعث می شود که کاربر راحت تر به جواب جستجوی خود برسد و احتمال کلیک کردن روی لینک سایت شما را افزایش می دهد.

استفاده از نقشه سایت

نقشه سایت (sitemap) باعث میشه ربات های گوگل دسترسی راحت تری به محتوای سایت ما داشته باشند و اینجوری شانس ایندکس شدن صفحات سایت افزایش پیدا می کند .

استفاده از فایل robots.tx

فایل robots.txt به ربات های گوگل می فهماند که چه صفحاتی از سایت ما را ایندکس کنند و چه صفحاتی از سایت را اصلا بررسی نکنند .

بهینه سازی صفحه 404

یکی دیگه از موارد مربوط به سئو تکنیکال این است که سایت ما باید صفحه ای تحت عنوان ، صفحه 404 باشد که در صورتی که آدرسی از سایت یا درخواستی از مخاطب پیدا نشد ، کاربر را به این صفجه هدایت کند . تا کاربر متوجه شود که چیزی که دنبالش بوده است در سایت ما وجود ندارد.

در طراحی این صفحه معمولا باید از باکس جستجو سایت و دسته بندی های محبوب سایت استفاده کنیم تا کاربر گیج نشود و دوباره حق انتخاب داشته باشد .

این کار باعث می شود که کاربر سایت ما را ترک نکند و نرخ خروج را کاهش دهیم که این کار باعث افزایش سئو سایت می شود .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا