سئو داخلی (on page seo) افزایش رتبه و بازدید + تکنیک ها
سئو داخلی نکته گم شده در سئو وب سایت است که خیلی از سئو کاران از این تکنیک مهم فراموش می کنند. و این تکنیک ها باعث افزایش رتبه سایت شما در گوگل می شود . چون خیلی از سئو کاران تازه کار بعد از تولید محتوا بدون توجه به این فاکتور ها وارد سئو خارجی می شوند .
در ادامه مباحث آموزش سئو میرسیم به مبحث خیلی مهم و جذاب (one page seo) ، حال که ما نحوه کار موتور های جستجو رو دونستیم و از اصول اولیه سئو آگاه شدیم .همچنین فهمیدیم چطوری مخاطب ما با استفاده کلمات کلیدی پر جستجو وارد سایت میشه .باید این مبحث مهم رو بخوبی درک کنیم .
چرا رتبه سایت من خوب نیست ؟
یکی از اصلی دغدغه اکثر سایت ها اینه که من با وجود اینکه محتوای زیادی رو تولید کردم اما اصلا رتبه خوبی رو کسب نکردم و بازدید محتوام خیلی پایینه . حلقه گمشده شما سئو داخلی است .
خیلی از افراد که تولید محتوا می کنند ، معمولا محتوای بی کیفیتی را برای سایت خود تولید می کنند و فقط به فکر تولید محتوا هستند بدون هیچ تحقیق و فکری و شناختی رو مخاطب .فقط به این امید که گوگل رو گول بزنند .و با تولید محتوای انبوه اما بی کیفیت بتونن نتایج گوگل رو از آن خود کنند.
سئو داخلی چیست ؟
برای درک بهتر این مقوله اول باید با این مفهوم شما آشنا شوید و بتونید خوب اون رو درک کنید و بعد از اون تکنیک های مربوط به موضوع رو فرا بگیرید.
سئو داخلی به مجموعه تکنیک هایی که در داخل سایت ما انجام میشه تا بتونیم کار خزیدن ربات های گوگل رو راحت تر کنیم و همچنین محتوای قابل درک تری برای مخاطب هدف خودمون تولید کنیم .
فاکتور های سئو داخلی
تکنیک ها و فاکتور هایی زیادی برای سئو داخلی مطرح است اما اگر بخواهیم در یک جمع بندی مهم ترین اون ها رو نام ببریم ، می تونیم به موارد زیر اشاره کنیم
- عنوان صفحه
- متا تگ توضیحات
- URL صفحه
- عبارت های کلیدی
- تصاویر
- تگ های H
- بدنه محتوا
- لینک های داخلی و خارجی
- تجربه کاربری یا UX
- سرعت بارگذاری
حال که با اصلی ترین مفاهیم آشنا شدیم بهتر است که به شرح هر کدام بپردازیم. تا این آموزش حسابی برای شما قابل درک باشد.
تولید محتوای با کیفیت
همونطور که از اسم عنوان این بخش پیداست ما در مورد تولید محتوا داریم صحبت می کنیم ، و دلیل دارم که با تاکید روی کلمه تولید دارم صحبت می کنم.
ببینید اگر ما محتوای با کیفیتی رو تولید کنیم دیگر حتی بدون اینکه زیاد روی مقوله سئو کار کنیم بازم هم صفحه سایت ما به نتایج گوگل میاد ، چون هدف اصلی تولید محتوای با کیفیت برای مخاطب ماست ، و گوگل هم بر این اساس و با توجه به الگوریتم هاش صفحات با کیفیت را برای نمایش دادن به مخاطب پیدا می کند.
خیلی ها تولید محتوا رو با کپی کردن محتوا اشتباه می گیرند . هدف اصلی خود رو روی ایجاد محتوا و انتشار اون قرار میدن ، اما وقتی حرف از تولید محتوا زده میشه ، یعنی اینکه ما بتونیم با استفاده از تحقیقات خودمون و نیاز مخاطب محتوایی رو تولید کنیم که مخاطب سایت ما با خوندن اون به هدفش برسه.
این هدف میتونه فروش محصول و یا خدماتی باشه ، یا ایجاد سرگرمی و دانستنی ها.
محتوای با کیفیت و تاثیر اون روی سئو
یکی از عناصر اصلی سئو محتوای با کیفیت است . محتوای با کیفیت به محتوایی گفته میشه که دقیقا مناسب حوزه فعالیت سایت ما باشه ، و درمورد کلمه کلیدی که در عنوان قرار دادیم باشه.
برای درک بهتر محتوای با کیفیت به موارد زیر دقت کنید :
- محتوا باید مفید باشد
- از نظر حجم جستجو بالا باشد
- محتوا جذاب باشد
- محتوا نباید به سمت برود که در آن تعصب به یک موضوع خاص را نشان دهد
- طول متن محتوا هم باید بالا باشد
- محتوا دارای قالب بندی درستی باشد
- از خودتون بپرسید که چه محتوایی رو میتونم تولید کنم که از صفحات موجود دیگه برتری داشته باشم.
کارهایی که نباید انجام دهیم
محتوایی که باید تولید کنید در جواب به سوالاتی که در ذهن مخاطبانی است که کلمه مورد نظر را جستجو کرده اند ، اگر هدف شما از انتشار محتوا فقط گرفتن رتبه های بالای گوگل باشد و مخاطب رو فراموش کنید ، حتی اگر شما به هدف خودتون هم برسید خیلی زود این رتبه ها رو از دست می دهید .
بهینه سازی عنوان صفحه و توضیحات متا
یکی دیگه از مواردی که در سئو داخلی باید رعایت کنید ، اینه که باید یک عنوان صفحه جذاب برای محتوای خود انتخاب کنیم به طوری که بتونه CTR صفحه ما رو افزایش بده .
عنوان صفحه خیلی مهمه چون باعث میشه کاربر روی لینک ما در گوگل کلیک بکنه یا نه . طول پیشنهادی برای عنوان صفحه بین 50 تا 60 کاراکتر هست .
برای جذاب تر شدن عنوان می تونیم از کلمات شگفت انگیز ، تضمینی ، خارق العاده ، اسرار آمیز و … استفاده کنیم .تا برای مخاطبمون جذاب تر به نظر برسه و حتی اگر در خط های پایین تر صفحه اول باشیم .بتونیم بازم نرخ CTR صفحه رو افزایش بدیم که همین امر باعث افزایش رتبه ما در گوگل میشه .
توضیحات متا
توضیحات متا هم چیزی هست که در صفحات گوگل نشون داده میشه و باعث میشه مخاطب ما در مورد کلیک کردن روی لینک سایت ما تصمیم گیری بهتری داشته باشه که این صفحه دقیقا برای موضوعی که دنبالش هست نوشته شده یا نه .
طول پیشنهادی برای توضیحات متا بین 155 تا 160 کاراکتر هست .
بارها برای خود من پیش اومده که وقتی خواستم روی صفحه ای کلیک کنم ، مثلا من سرچ کردم دانلود سریال برکینگ بد و وقتی خواستم یک سایت رو برای دانلود انتخاب کنم ، به توضیحات متا دقت کردم .
چون گاها وارد یک سایت میشی و میبینی که اصلا محتوایی که در اون صفحه قرار داره با عنوان یکی نیست و یک جور انحراف داره و گوگل این مدل سایت ها رو هم شناسایی میکنه و از نتایج خودش حذف میکنه .
چگونه یک عنوان سئو شده انتخاب کنیم ؟
برای انتخاب یک عنوان سئو شده برای سایت ، در کنار مقوله جذابیت که خیلی مهمه باید به موارد زیر هم دقت داشته باشیم:
- عبارت کلیدی اصلی رو در عنوان و ترجیحا در اول عنوان بیاوریم
- برای تاکید بیشتر دوباره موارد جذاب کننده عنوان رو بیان می کنم (استفاده از عبارت شگفت انگیز ، کاربردی ، تضمینی و …)
همین موارد رو در توضیحات متا رعایت کنید و حتما کلمه کلیدی اصلی رو در اول توضیحات متا قید کنید ، این نکته خیلی مهمه . هرچند در توضیحات متا قرار نیست که ما یک جمله معنادار رو قرار بدیم ، فقط کافی است که کلمات کلیدی مورد جستجو مخاطب و مورد نظر گوگل رو قرار بدیم.
سلام و خسته نباشید
مطالب خیلی کامل بود و تشکر کنم از اطلاعاتی که در اختیار ما قرار میدهید
ممنونم از اینکه همراه سایت کارکوک هستین