مقالات سئو

صفر تا صد نکات مهم و کاربردی در سئو url

سئو url یکی از کارهای مهمی است که برای سایت خود انجام میدهید. بهینه سازی url به خزنده ها و ربات های گوگل برای درک بهتر صفحه ما کمک میکند. url اطلاعاتی در مورد یک صفحه و هدف آن در اختیار موتور های جستجو قرار میدهد. موتور های جستجو مثل یک خواننده (انسان) ابتدا باید صفحه را بخوانند تا بدانند صفحه شما در رابطه با چه موضوعی است. در این مقاله 10 نکته مهم  را که باید آن را انجام دهیم تا بهینه سازی url صورت گیرد مورد بررسی قرار میدهیم. این نکات میتواند به شما در رتبه بندی گوگل و دیده شدن سایت شما تاثیر بگذارد.

url یا نامک یکی از 200 مورد از سئو است که در بهینه سازی سایت شما تاثیر میگذارد. شاید سهم کوچکی داشته باشد اما این دلیل بر نادیده گرفتن آن توسط یک سئو کار حرفه ای نیست زیرا  این سهم قابل چشم پوشی نیست.

url چیست؟

متنی خوانا برای انسان است که بجای آدرس های Ip از آن استفاده میشود.url آدرس سایت شما را برای یک صفحه خاص نمایش میدهد. دقیقا url مثل یک آدرس دقیق عمل میکند. اگر دامنه را آدرس کلی یک شهر در نظر بگیریم مثلا تهران، url در این آدرس میشود، آدرس جزیی آن مثل اسم محله کوچه و پلاک آن خانه و باعث دسترسی سریع تر کاربر میشود.

url مخفف نام کامل Uniform Resourse Locator است یعنی آدرسی که محل فایل یا برنامه ای را در فضای اینترنت برای شما مشخص می کند.

نظریه تولید آدرس دقیق  برای هر صفحه از سایت توسط تیم برزلی ارائه شد. تیم برزلی ابداع کننده url  هستند.

نحوه اصولی استفاده از url

url از چند بخش تشکیل شده است. که در شکل برای شما مشخص کردم. معمولا هرurl سه بخش اصلی دارد.

مثال:

  • http://yourdomain.com/specific-keyword
  • http://yourdomain.com/category/specific-keyword
  • http://yourdomain.com/category/subcategory/specific-keyword

اولین نام url کامل نیست، چون دسته بندی و زیر دسته بندی سایت در آن مشخص نیست.دومین آدرس،آدرس کاملی هست اما هنوز کامله کامل نیست چون زیر مجموعه در آن نیست و سومین آدرس کامل ترین و بهترین آدرس است.

Url از چه بخش هایی تشکیل شده است؟

پروتکل :   “http://” اولین بخش پروتکل که معمولا با http و https  نمایش داده میشود.  این تنها بخشی از یک URL است که هنگام بهینه سازی نمی توان آن را تغییر داد.

پروتکل انواع مختلفی داد

  • HTTPS: مثل همان http است اما آن s انتهایی مخفف Safe است. درواقع نماد امنیت سایت است.
  • FTP: یک فایل موجود جهت دانلود از سرور ftp.
  • File: یک فایل که در یک دستگاه محلی است و این لینک استثنا احتیاج به اینترنت ندارد.
  • Mailto:یک آدرس ایمیل که معمولا برای Redirect کاربر به محیط ایمیل کلاینت استفاده می‌شود.
  • Telnet:یک کامپیوتر با پلت فرم UNIX که اتصال به یک کامپیوتر کلاینت راه دور را برقرار می‌کند.

زیر دامنه: دامنه های فرعی که به آنها ساب دامنه هم میگویند برای آن بخش هایی از وب سایت شما استفاده می شود که به خودی خود با محتوای وب سایت متفاوت است. بعضی سایت ها معمولا برای بخش وبلاگ خود از این استفاده میکنند.

نام دامنه : نام وب سایت شما است. به عنوان مثال: در تصویر بالا karkook نام دامنه است. توصیه می شود دامنه مرتبط با برند را انتخاب کنید.

TLD دامنه: پسوند دامنه وب سایت است، .com، .org، .edu از نمونه های رایج آن هستند. .org معمولا توسط سازمان ها و .edu توسط دانشگاه ها استفاده می شود. همچنین می تواند خاص کشور باشد، به عنوان مثال .in برای هند، .gr برای یونان و غیره استفاده می شود.

در قسمت انتهایی ما جزئیات آدرس خود را میبینیم
دسته: مسیر وب سایت است. این باید توصیفی باشد. (به عنوان مثال – لباس، لپ تاپ و غیره). ممکن است زیرمجموعه هایی نیز وجود داشته باشد. (دسته اصلی- تی شرت؛ زیر مجموعه ها- تی شرت مردانه، تی شرت برای زنان).

 نکات مهم درمورد سئو url

در ادامه به توضیح نکات مهم و کاربردی در  بهینه سازی url  میپردازیم.

از حروف انگلیسی استفاده کنید

زبان اصلی گوگل انگلیسی است . خزنده ها و ربات های گوگل زبان انگلیسی برایشان تعریف شده است و درک بهتری از زبان انگلیسی دارند. درست است که امروزه ربات های گوگل پیشرفت زیادی داشته و زبان های دیگر را هم ساپورت میکنند اما همچنان زبان انگلیسی برای گوگل اولویت دارد پس از زبان انگلیسی استفاده کنید.

از حروف کوچک انگلیسی استفاده کنید

این مبحث پیچیده ای نیست فقط باید از حروف کوچک استفاده کنید این یک قانون است که گوگل وضع کرده است. در واقع حروف بزرگ برای گوگل مفهومی ندارد زیرا تمام آدرس هایی که وارد می کنید را خود گوگل به حروف کوچک تبدیل می کند به همین دلیل بهتر است که از حروف کوچک استفاده کنیم تا نتایج بهتری بگیریم .

کلمه کلیدی خود را اضافه کنید

سعی کنید در url از کلمه کلیدی خود استفاده کنید حتی اگر گاهی نمیتوانید کلمه کلیدی را در url استفاده کنید یا باعث طولانی تر شدن url شما میشود پیشنهاد ما به شما این است که از کلمه کوتاه تری مربوط به محتوای خود استفاده کنید . به نظر من بهتر است عنوان خود را به انگلیسی وارد کنید. فقط سعی کنید کلمات اضافه مثل از، در، با را در ترنسلیت عنوان خود در url وارد نکنید.

از خط فاصله بجای زیر خط استفاده کنید

ربات های گوگل به صورتی طراحی شده اند که خط تیره برای آنها در توضیحات url معنی شده است، یعنی آنها زیر خط، نقطه و هرگونه علامت دیگری برای فاصله بین کلمات، برای آنها تعریف نشده است. من در بعضی وب سایت ها خواندم که نوشته اند میتوانید از زیر خط بجای خط فاصله استفاده کنید، به هیچ عنوان چنین کاری نکنید.

از url تکراری استفاده نکنید

سئو url  مثل توضیحات متا صفحه شماست نباید url دو صفحه شما مثل هم باشد اگر دو صفحه محتوای مرتبط با یک موضوع دارند نباید url مشابه داشته باشند این در بهینه سازی صفحه شما نقش مهمی دارد.

url شکسته شده

شامل لینک های شکسته یا آدرس های پاک شده و هر لینکی که در سایت شما کار نمیکند میباشد. درواقع این لینک ها به آدرس هایی که وجود ندارند اشاره میکنند.لینک های شکسته یا لینکهای مرده برای سایت بسیار مضر هستند و افزایش این لینک ها در سایت نارضایتی کاربران را در پیش دارد.

از حروف اضافه استفاده نکنید

در بهینه سازی url خود کمتر از حروف اضافه انگلیسی مثل to، from ،of وغیره استفاده کنید. سعی کنید مفاهیم اصلی نوشته خود را در url قرار بدهید هرچه url  کوتاه تر باشد و برای کاربران بصورت خلاصه محتوای صفحه شما را توضیح بدهد بهتر است.

نکات  تکمیلی در سئو url

  • حداکثر تعداد واژه های استفاده شده درurl باید8 کلمه باشد،بیشتر از این تعداد توصیه نمیشود.
  • از کارکتر های ممنوعه استفاده نشود یعنی از @ $ # ! * کلا از هرکارکتری به غیر از خط فاصله استفاده نکنید.

 

ممنونم که تا آخر این مقاله همراه ما بودید اگه نکات تکمیلی در مورد توضیح Url دارید خوشحال میشم واسمون کامنت بذارید. سوالاتتون رو کامنت کنید کارکوکیا پاسخگو شما خواهند بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا