کسب درآمد از گوگل پلی [ روش های 100% تضمینی ]
کسب درآمد از گوگل پلی یکی از بهترین روش های کسب درآمد دلاری می باشد. امروزه اپلیکیشن های موبایل تقریباً در هر صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. شرکت ها می توانند از راه های مختلف با اپلیکیشن های موبایل درآمد کسب کنند.
زمانی که اپلیکیشن شما محبوب باشد و در فروشگاه های اپلیکیشن رتبه بالایی داشته باشد، درآمد بسیار بیشتری خواهید داشت. این عمدتا به دلیل کسب درآمد بیشتر از تبلیغات و فروش درون برنامه ای است.
روز به روز کاربران جدیدی به دنیای اندروید می پیوندند. تعداد کاربران اندروید تقریباً 3 برابر بیشتر از کاربران iOS است. Play Store جایی است که آنها برنامه های خود را با خیال راحت دریافت می کنند.
گوگل پلی استور چیست؟
Google Play، که قبلاً Android Market بود، این برنامه به عنوان فروشگاه رسمی و اصلی در سیستم عامل اندروید می باشد . یک سرویس توزیع دیجیتالی است که توسط Google اداره و توسعه یافته است و به کاربران اجازه می دهد به صد ها برنامه ، بازی ،موسیقی ، کتاب، فیلم و… دسترسی داشته باشند و اپلیکیشن های مختلف را دانلود و نصب کنند .
گوگل پلی به Google app store شناخته می شود و در همه گوشی های اندرویدی بطور پیش فرض وجود دارد. اپلیکیشن های گوگل پلی بیشتر به صورت رایگان است و بعضی دیگر پرمیوم هستند. برخی از اپلیکیشن ها هم دارای تبلیغات هستند یا اینکه خرید درون برنامه ای دارند که برای استفاده کردن از آنها باید هزینه ای را پرداخت کرد.
گوگل پلی در 6 مارس 2012 راه اندازی شد و خدمات آن عبارتند از: Google Play Books، Google Play Games و Google Play Music
در ادامه ی مقاله کسب درآمد از گوگل پلی به روش های مختلف درآمدزایی از این طریق می پردازیم، تا انتهای مقاله همراه من باشید.
این مطلب رو از دست نده : کسب درآمد از گوگل ادسنس
کسب درآمد از طریق گوگل پلی با فروش برنامه
مستقیم ترین راه برای کسب درآمد از فروشگاه Google Play بدون شک فروش اپلیکیشن شماست. اگر می خواهید کاربران برنامه پولی شما را به جایگزین های رایگان ترجیح دهند، باید خدمات بسیار بهتری نسبت به آن ها ارائه دهید. اگر بتوانید کاربران را وادار کنید برنامه پولی شما را ترجیح دهند، مستقیم ترین راه را برای کسب درآمد از برنامه خود پیدا کرده اید.
با این حال، موفقیت با برنامه های پولی همیشه آسان نیست. اگر نتوانید مشکل مخاطبان هدف خود را حل کنید و آن را به بهترین نحو در مقایسه با دیگرانی که تلاش میکنند انجام دهید، کاربران احتمالاً برنامه شما را انتخاب نخواهند کرد. همچنین شاید بد نباشد بدانید که کاربران iOS در مقایسه با کاربران اندرویدی تمایل بیشتری به خرید اپلیکیشن های پولی دارند.
کسب درآمد از طریق خریدهای درون برنامه ای
خریدهای درون برنامه ای یکی از رایج ترین راه های کسب درآمد با اپلیکیشن شماست. آنها بیشتر در بازی ها و سایر برنامه های سرگرمی استفاده می شوند. ارائه اقلامی مانند پول نقد بازی، شخصیت های جدید، لباس کاراکترها و غیره می تواند به اندازه کافی مطلوب باشد تا کاربران شما برای آنها پول پرداخت کنند. به این ترتیب می توانید برنامه خود را برای دانلود و لذت بردن رایگان نگه دارید، اما همچنان با آن درآمد کسب کنید.
اگر برنامه شما یک بازی نیست، باز هم می توانید این گزینه را دنبال کنید. به عنوان مثال، می توانید عملکردهای اولیه را به صورت رایگان ارائه دهید، اما برخی از ویژگیها را پولی کنید و به کاربران اجازه خرید آن ها را بدهید. با این حال، در نظر داشته باشید که در سال های اخیر بسیاری از کاربران نسبت به فروش درون برنامه ای و تراکنش های خرد بیزارند. مخصوصاً بازی هایی که دارای آیتم های پولی زیادی هستند، برچسب «پرداخت برای برنده شدن» دارند و ممکن است توسط برخی از کاربران اجتناب شود. برای این موضوع باید تعادل خوبی را پیدا کنید.
از طریق تبلیغات درون برنامه ای کسب درآمد کنید
طبق نظرسنجی ها، 49 درصد از اپلیکیشن های موبایل دارای تبلیغات درون برنامه ای هستند. در حالی که در گذشته درآمدهای تبلیغاتی با مقداری حاشیه از خریدهای درون برنامه ای عقب بود، این شکاف هر سال کاهش می یابد. این گزینه همچنین به شما این امکان را می دهد که اپلیکیشن خود را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار دهید. بنابراین، می توانید تعداد بیشتری از کاربران را برای دانلود و آزمایش برنامه خود جذب کنید.
برخلاف گزینه خرید درون برنامه ای، کاربران برای لذت بردن از برنامه شما نیازی به پرداخت هیچ هزینه ای نخواهند داشت. تنها گفتن «بدون خرید درون برنامه ای» در توضیحات برنامه به تنهایی می تواند باعث شود کاربران بیشتری برنامه شما را دانلود کنند. اگرچه این دو مقوله اصلاً متقابل هم نیستند و شما می توانید هم از فروش درون برنامه ای و هم تبلیغات با هم استفاده کنید تا با برنامه خود درآمد بیشتری را کسب کنید.
اگرچه این نیز نیاز به یک تعادل خوب دارد.
نکته دیگری که باید در نظر گرفت این است که اعتدال کلید موفقیت در تبلیغات موبایلی است. هر چند دقیقه یکبار تبلیغات غول پیکر قرار ندهید. این کار کاربران را از کاری که می خواهند انجام دهند منحرف می کند و بر تجربه کاربر تأثیر بسیار منفی می گذارد. یکی از راه هایی که کاربران را ترغیب می کند تبلیغات را تماشا کنند، ارائه پاداش برای تماشای ویدیو های تبلیغاتی است. شما می توانید اعتبار، کوپن یا آیتم های بازی را برای تماشای تبلیغات به کاربران ارائه دهید. به این ترتیب آنها به میل خود تبلیغات را تماشا می کنند و برای این کار احساس پاداش می کنند.
کسب درآمد با حمایت مالی
اگر بتوانید یک قرارداد حمایت مالی برای برنامه خود دریافت کنید، مزایای آن می تواند چندین برابر شود. یک حامی شناخته شده می تواند در تبلیغات برنامه شما کمک کند. و همچنین یک معامله حمایت مالی خوب می تواند بسیاری از هزینه های طراحی، توسعه و بازاریابی شما را پوشش دهد، بنابراین درآمد شما افزایش می یابد.برای استفاده از حمایت مالی، ابتدا باید یک شرکت یا برند تجاری را پیدا کنید که از یک برنامه مشابه برنامه شما در بازار استفاده می کند.
کسب درآمد از گوگل پلی با سیستم اشتراک
سعی کنید از مدل اشتراک در داخل برنامه استفاده کنید. اگر برنامه شما دارای روال های تناسب اندام است، می توانید تمرینات خاص تری را برای کاربران مشترک خود ارائه دهید. یا اگر ویدیو یا موسیقی را پخش می کنید، مشترکین ممکن است گزینه های لیست پخش با کیفیت بهتر یا بیشتری دریافت کنند. اگر محتوا ایجاد می کنید و آن را در برنامه خود به اشتراک می گذارید، ممکن است به مشترکین اجازه دهید زودتر از کاربران رایگان به محتوای جدید دسترسی داشته باشند.
در نهایت، برنامه شما ممکن است کمپین ها، کوپن ها یا تخفیف هایی را به مشترکین خود با هزینه ای اندک ارائه دهد. درآمد شما به موازات تعداد مشترکین شما خواهد بود .
فریمیوم
این حالت کسب درآمد واقعا هیجان انگیز است. مدل Freemium سیستمی است که در آن سازمان های تجاری مختلف نسخه های پیشرفته برنامه های تلفن همراه خود را به مخاطبان هدف می فروشند. به این ترتیب کاربران در ازای دریافت اپلیکیشن مبلغی را پرداخت می کردند. این یکی از سود آورترین و مطمئن ترین راه ها برای کسب درآمد از برنامه ها است.
علاوه بر این، مفهوم اصلی پشت این فریمیوم این است که ویژگی های اصلی برنامه قفل نگه داشته می شوند و فقط برای افرادی که مایلند پول واقعی را برای ویژگی ها خرج کنند باز می شوند.
در مورد رقبای خود تحقیق کنید
در دنیای اپلیکیشن های اندروید، رقبای مختلفی در بازار اندروید حضور دارند. برای موفقیت یک اپلیکیشن، حتما در مورد اپلیکیشن های رقابتی که در رقابت با اپلیکیشن شما در پلی استور قرار می گیرند، تحقیق کنید. برای موفقیت در بین رقبای مختلف، باید اپلیکیشن هایی با ویژگی های جذاب و منحصر به فرد ساخت که برای مخاطب هدف جدید باشد.
چنین ویژگی های جدیدی را برای برنامه خود ایجاد کنید که برای کاربران بسیار مفید است و علاقه کاربران را به استفاده از برنامه جلب می کند. انجام تحقیقات مناسب در مورد رقبا و ایجاد اپلیکیشنی که جلوتر از رقبا بماند، راه مطمئنی برای کسب درآمد از گوگل پلی با انتشار اپلیکیشن است.
سرمایه گذاری وقت برای دسته بندی های سود آور
یکی از مهم ترین نکاتی که در ایجاد یک اپلیکیشن باید به آن دقت کرد، اطمینان از وجود نیاز به آن اپلیکیشن در بازار است. اگر برنامه ای بدون مخاطب ایجاد کنید، هیچ راهی وجود ندارد که چنین برنامه ای بتواند موفق شود. قبل از ایجاد یک برنامه کاربردی، سرمایه گذاری زمان و انجام تحقیقات مناسب در جستجوی جایگاه سودآور بازار اندروید بسیار مهم است. برخی از دسته بندی های رایج برنامه های کاربردی اندروید سودآور عبارتند از:
- برنامه های کاربردی رسانه های اجتماعی
- برنامه های مرتبط با موسیقی
- برنامه های کاربردی اختصاص داده شده به اهداف سرگرمی
- بازی ها
- برنامه های کاربردی تجاری و مالی
سعی کنید یک اپلیکیشن برای اندروید ایجاد کنید که روی چندین دستگاه اندرویدی اجرا شود
تصور کنید یک برنامه کاربردی فقط برای کاربران تلفن همراه ایجاد می کنید. مطمئناً افرادی را که از چنین نرم افزارهایی بر روی دسکتاپ و تبلت خود استفاده می کنند، از دست خواهید داد.
نکته اینجاست که برای افزایش مخاطبان برنامه خود، یک راه حل آسان این است که برنامه را با دستگاه های مختلف اندرویدی سازگار کنید. برنامه را به گونه ای بسازید که گرافیک و سایر ویژگی های آن، صرف نظر از اندازه، وضوح و نسخه های آنها، با اجرا در چندین دستگاه اندرویدی سازگار باشد.
بهترین راه برای کسب درآمد از گوگل پلی چیست؟
تبلیغات درون برنامه ای روشی عالی است که جز محبوب ترین و سودآورترین راه ها برای کسب درآمد از اپلیکیشن ها به شمار می رود. با نمایش تبلیغات بنری و دریافت کلیک، توسعه دهندگان به راحتی می توانند 1000 دلار و حتی بیشتر در ماه درآمد کسب کنند.
چگونه برای کسب درآمد در پلی استور اپلیکیشن آپلود کنیم؟
در AppsGeyser که کاملا رایگان است برنامه خود را ایجاد کنید، بعد از آن حساب توسعه دهنده Google Play را ایجاد کنید.برای آپلود اپلیکیشن در پلی استور هزینه ۲۵ دلاری لازم است که فقط یکبار به گوگل می پردازید و بعد از تأیید حساب خود، به کنسول دسترسی خواهید داشت و می توانید برنامه خود را آپلود کنید. همچنین بعد از آن هر تعداد برنامه اندروید را بخواهید می توانید آپلود کنید.
پرداخت ها در فروشگاه Google Play چگونه است؟
روش پرداخت فروشگاه گوگل پلی بر اساس نسبت پرداخت 70 به 30 است. یعنی این که در ازای پولی که کاربران برای اپلیکیشن می پردازند ، 70 درصد پول را به صاحب برنامه می دهد و 30 درصد پول را فروشگاه Google Play نگه می دارد. در مورد برنامه های اندرویدی پولی، مبلغی که اپلیکیشن دریافت می کند ظرف مدت 30 روز به حساب واریز می شود.
طبق آمار، درآمد جهانی اندروید در سال 2019 تقریباً 71.3 میلیارد دلار بوده است. طی سال های 2017 و 2018، رشد درآمد گوگل پلی استور 27.3 درصد افزایش یافته است. درصد افزایش در دانلود برنامه در مورد فروشگاه گوگل پلی 13% بود.
با انتشار برنامه های اندروید چقدر می توان درآمد کسب کرد؟
یکی از نکات بسیار مهمی که در کسب درآمد از یک اپلیکیشن باید در نظر گرفت ، انتخاب صحیح پلتفرمی است که می خواهید اپلیکیشن را برای آن توسعه دهید. فروشگاه گوگل پلی یکی از قابل توجه ترین پلتفرم ها برای انتشار و توزیع اپلیکیشن های اندروید است. این مزایای بسیاری را برای توسعه دهندگان فراهم می کند، از جمله روش های مختلف برای اندازه گیری رشد و عملکرد برنامه در فروشگاه Play. برخی از آمارها می گویند که توسعه دهندگان اندروید معمولاً با برنامه های خود در فروشگاه بازی حدود 5000 دلار درآمد دارند.
جمع بندی :
دنیای اپلیکیشن های موبایل هر روز رشد می کند و نوآوری می شود. با این حال، این روش ها همچنان به عنوان راه های اصلی کسب درآمد از گوگل پلی ظاهر می شوند. شما می توانید یکی یا ترکیبی از چند مورد را از بین این گزینه ها که گفته شد انتخاب کنید. با این حال، شما باید انتخاب خود را با توجه به نوع و عملکرد برنامه خود انجام دهید.
همانطور که متوجه شدید ، راه های زیادی برای کسب درآمد با اپلیکیشن های رایگان وجود دارد. فقط مطمئن شوید که با تبلیغات و خریدهای درون برنامه ای زیاده روی نکنید. در غیر این صورت، ممکن است در نهایت آزاردهنده شوید و در نتیجه کاربران خود را از دست بدهید. به یاد داشته باشید که برای کسب درآمد با اپلیکیشن های رایگان تا حد امکان به تعداد زیادی کاربر فعال نیاز دارید.